picplz

picplz 2.2.0

Foto's nemen, hippe filters toepassen en online delen

VOOR

  • Mooi, modern menu
  • Leuke & eenvoudige toepasbare filters
  • Interessant sociaal platform
  • Ook delen via Facebook, Twitter en meer

TEGEN

  • Foto's van SD-kaart niet te importeren
  • Foto's opslaan voor later niet mogelijk

Excellent
9

Picplz is een gratis foto-app voor Android met een uiterst sociaal karakter. Vanuit de applicatie pas je direct coole filters toe op nieuwe kiekjes; het resultaat deel je met andere picplz-ers of bijvoorbeeld via Facebook.

Via het fraaie, moderne menu van picplz open je de camerafunctie van je Android telefoon. Neem je een foto, dan verschijnt er een balk met een reeks alternatieve versies van de momentopname. Elke hiervan is jouw nieuwe foto, maar dan met één van de 16 filters er op toegepast. Zo heb je onder andere de mooie effecten 'Russian Toy Camera' en 'The 70s'.

Heb je je keuze gemaakt, dan stuur je de foto naar je picplz-account. Je voert hierbij je locatie in en voegt eventueel een 'caption' (tekstje) toe. De picplz-community werkt enigszins als Facebook en Twitter: jij volgt andere gebruikers, geeft commentaar op hun foto's en laat je waardering blijken middels een 'Like'. Picplz is bovendien 'location-aware': dit betekent dat je eenvoudig foto's bekijkt die andere mensen uit jouw omgeving hebben gemaakt.

Ben je gek op foto's nemen en delen, dan is het kosteloze picplz precies wat je zoekt. Of het nu gaat om het toepassen van effecten, het publiceren van je werk of het communiceren met andere fotoliefhebbers: dankzij het moderne, minimalistische menu is elke handeling intuïtief.

Meeste downloads Fotografie voor android

Meer

Beoordelingen about picplz